Vakantie!

Reizen kan vermoeiend zijn. Dat hebben wij ook ondervonden de voorbije 3 maand. Deze week in Thailand voelt gek genoeg voor het eerst als echt “vakantie”. De zon schijnt (meestal toch want het regenseizoen is blijkbaar toch nog niet helemaal voorbij), de temperaturen gaan gemakkelijk boven de 30 graden, het eten is lekker (“spicy please”) en we kunnen af en toe een frisse duik nemen in het zwembad (de zee is te warm om af te koelen). Wat moet een mens nog meer hebben?

image

image
Het regenseizoen is nog niet helemaal voorbij. We hebben 's namiddags of 's avonds nog eens wat regen. Anderzijds hebben we het zwembad meestal voor ons alleen!

Vandaag voor het eerst in ons leven gaan vissen met een lokale visser. Goeie vangst, dus BBQ met heerlijk pikante sausjes als avondeten!

image
Ik ontdek vandaag een verborgen talent en haal meer vissen binnen dan ik ooit had kunnen denken 😉
image
Red snapper op de menu vanavond! Voor een klein prijsje bereidt ons favoriet restaurantje gefrituurde vis en vis op de BBQ, een echt feestmaal.
image
In volle vaart vangen we dit zeemonster. Werner assisteert om de wildspartelende vis binnen te halen. We zijn er even niet goed van. Check die tanden!

Jullie zien het goed, wij hebben het hier behoorlijk naar onze zin. Maar het moet gezegd, na een week strand en zwembad kijken we er toch naar uit ook een ander stukje Thailand te ontdekken!

image
Deze privé-tempeltjes zie je overal, meestal per twee, groot en klein.

Tot binnenkort!

Eva

Advertenties
Vakantie!

3 gedachtes over “Vakantie!

  1. Linda Op de Beeck zegt:

    Waw, daar in Tailand gaan ze ons vroeg of laat ook eens zien komen. Hoop ik altans. Ziet er inderdaat anders uit dan we van jullie verslagen gewoon zijn. Geniet nog van de vele verrassingen dat jullie nog iedere dag opnieuw te wachten staat. Wij weten al van heel veel dingen hoe het zal zijn de komende dagen, weken en maanden. 👍 Heel veel groetjes en xxxjes

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s